Ljubavni problem – iskustvo hagioterapije

Istinitost podataka jamči centar koji je iskustvo ustupio. Podaci poznati uredništvu hagio.hr

Htio bih podijeliti svoje iskustvo. Išao sam na individualnu hagioterapiju u Centar za duhovnu pomoć od kolovoza 2019. godine. Na hagioterapiju sam krenuo jer mi je trebala pomoć. Bio sam u teškoj psihičkoj situaciji zbog ljubavnih problema. Jako me pogodila ta situacija, 3-4 dana nisam izlazio iz stana.

Nakon što sam se sabrao, shvatio sam da imam veliki problem i da moram negdje potražiti pomoć. Kod psihijatra nisam htio ići jer sam se bojao da će mi dati lijekove. Od bliskih osoba nisam imao nikog s kim bih mogao ući u dubinu problema pa sam se tako odlučio javiti Centru za duhovnu pomoć. Krenuo sam na individualne hagioterapijske susrete svaki utorak do početka ožujka 2020.

Nakon tih par mjeseci hagioterapije, mogu reći da sam sad skroz drugi čovjek. Ne samo da sam riješio problem zbog kojeg sam zatražio pomoć, nego se razriješila i hrpa drugih problema (nekih sam bio svjestan, a nekih ne) te sam sad puno postojanijeg duha. 

Ovo su neke situacije koje su mi se prije događale, a sad ih više nema: padanje u beznađe, često sam imao osjećaj da moram biti negdje drugdje i da nešto propuštam, bojao sam se samoće, imao sam problema u odnosu s roditeljima, često sam bio bez snage.

Jako mi se popravila kvaliteta života, više cijenim samog sebe, ljude oko sebe i sve što me okružuje. Što je najbolje od svega, kvaliteta života mi se popravila u trenutku kad se nalazimo u jako teškim trenucima corona virusa i posljedica potresa u Zagrebu. Nije mi se popravila zbog nekih vanjskih utjecaja, popravila mi se jer sam promijenio pogled na stvari.

Imam osjećaj da je hagioasistentica u meni posadila klicu koja sve više raste i razvija se. Vidim da imam prostora za beskonačni napredak, a koji mogu dalje ostvarivati alatima koje sam dobio. Dobio sam alate kojima mogu napredovati, kojima mogu pomoći sam sebi i ljudima s kojima se susrećem u svakodnevnom životu.

Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti za tiskano ili online izdanje.
Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Total
0
Shares
Prev
MEDITACIJA ZA TEBE – Tomislav Ivančić

MEDITACIJA ZA TEBE – Tomislav Ivančić

Dio iz knjige: 33 meditacije autora Tomislava Ivančić KOME DA

Next
Za dobar dan – iz pera hagioasistenta

Za dobar dan – iz pera hagioasistenta

Piše: Lana Poljak Branisavljević BUDI SVOJ U trenutku začeća svaki je čovjek od


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati