Donijeti odluku – iskustvo hagioterapije

Istinitost podataka jamči centar koji je slučaj ustupio. Podaci poznati uredništvu.

Prije hagioterapije osjećala sam se prepuštena sama sebi i kao da sve probleme rješavam sama, i tako iz dana u dan, iz problema u problem. Razočarana u meni bliske osobe, izgubila sam vjeru u ljubav i povjerenje. Povukla sam se u sebe i izgradila zid obrane da me netko ponovno ne razočara. Osjećala sam se poput oronulog broda koji plovi oceanom i bori se protiv velikih valova. U sebi sam vapila za pomoć. Što god sam pokušavala, sve je bilo djelomično. Znam jedino da me je, dok sam razmišljala o rješenju, nešto iz dubina usmjeravalo na hagioterapiju. 

Napokon sam donijela odluku, zainatila sam se i obećala da ću pomoći sebi te sam se prijavila na individualnu hagioterapiju. 

Nakon odlaska na hagioterapiju polako mi se vraća povjerenje, ljubav, radost i ljepota života. Na samom sam početku gdje sam otvorila vrata duhovnoj dimenziji kojoj nema kraja… Otkad primjenjujem duhovne lijekove posve sam drugačija; mirnija sam, staloženija, zadovoljnija, ispunjenija i vjerujem da će biti dobro. Mogu čak i praštati drugima i zahvaljivati za njihove živote. 

Kroz individualne susrete moj oronuli brod je dobio smjernice, navigaciju, zaštitu, podršku i osvješćivanje direktne povezanosti s Kapetanom. Nekadašnji oronuli brod počeo je dobivati pravi oblik broda koji može sve oluje i nepredvidive situacije savladati, a da se pritom ne uništava i da postaje sve cjelovitiji i snažniji. 

Ovaj članak je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti za tiskano ili online izdanje.
Informaciju kako postati naš suradnik ili podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić možete 
pronaći ovdje te tako pridonijeti razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Total
0
Shares
Prev
Istina, cilj kojem hitamo

Istina, cilj kojem hitamo

Piše: Ana Perišić, hagioasistentica, CHT Split U ovim zahtjevnim vremenima

Next
Za dobar dan – iz pera hagioasistenta

Za dobar dan – iz pera hagioasistenta

Piše Lana Poljak Branisavljević LJUBAV BEZ MJERE Jedna kratka priča ide ovako:


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati