Promjena supruga – iskustvo hagioterapije

Istinitost podataka jamči centar koji je slučaj ustupio. Podaci poznati uredništvu 

Već u prvim hagioterapijskim susretima znala sam  da  su istine koje čujem o sebi i o Onome tko me stvorio, kroz moje roditelje, od davnina u meni.  No,  nekako intenzivnije i posebnije  od kada sam se prijavila na hagioterapiju. 

Moj najveći problem je bio  nepovjerenje u mog muža kojeg sam često stavljala na prvo i najvažnije mjesto u svom životu. Bila sam potrebna ljubavi i očekivala  da će mi on ispuniti  unutarnje čežnje. Kako se to nije događalo, ja sam sve više slabila. I napokon spoznala da moj muž  ne može ispuniti te moje čežnje, jer su to prostori koje samo Ljubav koja je vječna može ispuniti.  

Prije hagioterapije moj muž je imao potrebu često izlaziti s društvom, što je mene svaki puta  ponovo  povrijedilo.  Mislila sam da izbjegava biti sa mnom i djecom,  da mu  nismo dovoljno dobri.

U provođenju hagioterapije, doživjela sam iskustvo da  najviše promjena donosi  povjerenje u vječnu Ljubav i Dobrotu, zatim praštanje. Ali i moja blagost, kao karakterna sposobnost da se prema njemu odnosim mirno i u tom miru nađem rješenje za naše probleme.                  
Rečenica „Vjerujem i očekujem dobro“,  me nosila u najtežim situacijama i trenucima.

Od kada praktično provodim hagioterapiju, suprug je otvoreniji i slobodniji prema meni, djeci, braku i životu općenito. Mi se brže i  lakše dogovorimo, bolje razumijemo, te  njegove odlaske ne smatram uvredom i izbjegavanjem. Hagioterapija je u mene unijela puno dobra. 

Ovaj članak je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti za tiskano ili online izdanje.
Informaciju kako postati naš suradnik ili podupiratelj Zaklade hagioterapija dr. Tomislav Ivančić možete pronaći ovdje te tako pridonijeti razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Total
0
Shares
Prev
Dijete – osoba, a ne stvar

Dijete – osoba, a ne stvar

Piše: Adrijana Lovrinčević Dijete je osoba koja u sebi nosi mamu i tatu, ali i

Next
Za dobar dan – iz pera hagioasistenta

Za dobar dan – iz pera hagioasistenta

RADOST U TEBI Hodam ulicama moga Zagreba


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati