Za dobar dan – iz pera hagioasistentice

RADOSNA VIJEST

Dobar ti dan, dragi čitatelju! Raduje me što si opet posjetio stranice našeg portala. Vjerujem da i ti, kao i ja ovih dana, tragaš za dobrim vijestima. Negativne riječi nas umaraju i čine naše misli olovno teškima, zar ne?

Kada je čovjek stalno izložen ružnoći, bolestima i pesimizmu on gubi pogled nade i počinje i sam očekivati loše. Promatrajući svoje kolege, prijatelje i poznanike vidim koliko smo na neki način svi opterećeni težinom vremena u kojem živimo. Neminovno smo uronjeni u zakonitosti i kretanja ovog društva i svijeta. Znači li to da se s time moramo i suobličiti? Nikako! Čovjek nije samo materijalno biće. On je duhovno biće, ljubljeno stvorenje svoga Oca.

Naše središte je sveto, dostojanstveno i dragocjeno.

No, pitam se uvijek iznova, kako uzdići pogled? Gdje je to radosna vijest za čovjeka? Kako je mogu čuti u moru negativnih vijesti? Kako se probiti do dobra, do ljepote?

Potrebno je zastati, ponekad i zašutjeti. Ugasiti sve izvore negativnosti koje nas okružuju i koji u nas upisuju strah. Nemoj neprestano iščitavati i slušati ono što truje tvoju dušu i tvoj um. Donesi čvrstu odluku: Od danas više neću analizirati zlo i o tome s drugima diskutirati! Od danas želim svojoj duši naviještati radosnu vijest! Dušo moja, ne boj se! Tvoj Stvoritelj je dobar i On sve vidi! On je s tobom i On te čuva! U svemu što me okružuje Ti si prisutan, zato se ne moram bojati niti mraka, niti aviona, niti pauka niti samoće niti bolesti…Ti si mi donio radosnu vijest za moj život! Svaki dan mi govoriš i pokazuješ da sam tvoja i da me ljubiš! Ti me nikada nećeš ostaviti. Uvijek si uz mene, razumiješ me, tješiš i podižeš. Kada me svi osuđuju, Ti me opravdavaš. Kada klonem, Ti me pridižeš.

Lijepo je znati da Tebi pripadam, da sam Tvoja…

Dragi čitatelju, otvori ponovno svoje oči i uši za dobro, pronesi glas nade i vedrine u svojoj obitelji, na radnom mjestu i u svome susjedstvu! Nemoj više pričati o bolesti i zlu koje si negdje vidio. Počni govoriti o onome što Stvoritelj čini u tvome životu i gdje Ga sve susrećeš! Ti budi danas nositelj radosne vijesti!

Ovaj članak je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti za tiskano ili online izdanje.
Informaciju kako postati naš suradnik ili podupiratelj Zaklade hagioterapija dr. Tomislav Ivančić možete 
pronaći ovdje te tako pridonijeti razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Total
0
Shares
Prev
Strah od boravka u zatvorenom – iskustvo hagioterapije

Strah od boravka u zatvorenom – iskustvo hagioterapije

Istinitost podataka jamči centar koji je slučaj ustupio

Next
Najteža bolest u čovjeku – Tomislav Ivančić

Najteža bolest u čovjeku – Tomislav Ivančić

Ovaj članak je besplatan


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati