Rješenje za život – iskustvo hagioterapije

Istinitost podataka jamči centar koji je slučaj ustupio. Podaci poznati uredništvu 

Otkrila sam hagioterapiju slučajno, preko prijateljice u trenutku kad mi se život u svim aspektima urušio, potražila pomoć hagioasistenta. Ostala sam bez posla, doživjela ljubavno razočarenje, mislila da se cijeli svijet urotio protiv mene. Iako sam se u trenutku potrage za pomoći osjećala potpuno bezvrijedno, nevoljeno i neželjeno, susret s hagioasistenticom mi je osvijestio kako sam ja dijete Stvoriteljevo i kako sam došla na ovaj svijet jer je to On htio. 

Dogodilo se još nekoliko situacija u kojima sam potražila pomoć hagioasistentice te se uz njenu asistenciju izvukla iz najmračnijih dubina, kakve nam život zna svima prirediti. 

U svim tim svojim previranjima sam otkrila korijen svojih problema i nesigurnosti kroz život. Bio je to nesređen odnos s ocem. Duhovnici kojima sam se obraćala za pomoć su me upućivali na odnos s ocem, ali ja to nikako nisam mogla krenuti rješavati. Bilo je potrebno da se skamenim od straha, pobjegnem od svijeta i u najmračnijem kutku svoga straha od života i budućnosti otkrijem kako moj otac nije tako loš kako sam ja to zamislila.

Počela sam ga promatrati kao stvorenje koje je svjesno okrenulo leđa životu, uništilo sve što ima i osamilo se. Bilo je to dovoljno da se odlučim prevaliti veliki broj kilometara samo kako bih ga vidjela pravim očima. Od tada svakodnevno razmišljam o tome kako poboljšati svoj odnos s ocem, a ponekad i napravim nešto u tom smjeru. Na taj način liječim svoju najdublju ranu i mogu krenuti liječiti i ostale.

Total
0
Shares
Prev
Specifični putevi do ozdravljenja branitelja

Specifični putevi do ozdravljenja branitelja

Da bismo bolje razumjeli posredovanja, snagu i oblike ovog puta prema

Next
Za dobar dan – iz pera hagioasistenta

Za dobar dan – iz pera hagioasistenta

Piše: Lana Poljak Branisavljević ONO NAJVAŽNIJE Dobar ti bio ovaj dan, dragi


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati