Za dobar dan – iz pera hagioasistentice

Piše: Lana Poljak Branisavljević

ZAPAŽAM TE

Sjedim na stijeni i promatram more…Oče, čeznem za Tvojom blizinom…Zapažam Te u plavetnilu neba nada mnom. Toliko prostranstvo ne mogu niti pojmiti, ono me nadilazi.

Pomislim na tren kako sam malena, a Tebi tako bitna i dragocjena. Trebam Te i Ti trebaš mene.

Zapažam Te u galebu koji leti iznad moje glave, Ti si sva stvorenja tako posebna i jedinstvena stvorio. Valovi se pjene i pljuskaju o stijenu, u njima primjećujem Tvoju snagu, Tvoju silinu.

Ti si gospodar svega svijeta, ti si svemoguć i moćan, a opet tako blag, sama ljubav. Povjetarac k meni nosi mirise bilja…doživljavam Tvoju prisutnost i blizinu u svemu i svugdje.

Nema gdje Te nema. To je sigurnost koja mi je potrebna, znati da si uvijek uz mene i sa mnom. U Tvoje ruke sve stavljam, Ti me štitiš i čuvaš. Znam da jedino u Tebi postojim. Želim danas svakim svojim dahom udisati Tvoju blizinu.

Hvala Ti na ovom trenutku, na ovom danu, na svem obilju kojeg si mi darovao…Tako je lijepo znati da sam Tvoja i da Tebi pripadam.

Ovaj članak je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti za tiskano ili online izdanje.
Informaciju kako postati naš suradnik ili podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić možete 
pronaći ovdje te tako pridonijeti razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Total
0
Shares
Prev
Povratak povjerenja – iskustvo hagioterapije

Povratak povjerenja – iskustvo hagioterapije

Istinitost podataka jamči centar koji je slučaj ustupio

Next
Tajna ljudske spolnosti

Tajna ljudske spolnosti

Iz arhive: Razgovor s prof


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati