Liječiti ranjenu svjest – online tribina

LIJEČITI RANJENU SAVJEST – 2. dio

Nakon kratke stanke nastavljamo s promišljanjem o savjesti. Što biram u svome životu? Dobro ili zlo? Slušam li svoju savjest koja me potiče na dobro? Ne slušati glas savjesti znači uništavati samoga sebe. Ubiti glas savjesti u sebi zapravo znači ubiti samoga sebe!
Ako čovjek živi po savjesti, onda je njegov organizam zdrav, život siguran, čovjek kreativan, komunikativan i u miru sa svim ljudima, tada čovjek spoznaje i živi istinu, pun je radosti, vidi sigurnu budućnost…

Zašto je najvažnije u životu biti prijatelj sa svojom savješću saznaj na međunarodnom hagioterapijsko-evangelizacijskom susretu u utorak 18.4.2023. u 20 sati (online)!
Nove prijave se primaju na poveznici: 

https://forms.gle/snp3w7otMAzvzhv76


Napomena: svi koji su se već prijavili za novu sezonu 2022/23. ne moraju se ponovno prijavljivati, dobit će e-mail s poveznicom za susret! 

https://hagio.hr/najave/online-seminar-prijavnica/
Total
0
Shares
Prev
Od Uskrsa do Duhova – Tomislav Ivančić

Od Uskrsa do Duhova – Tomislav Ivančić

Minuta za tebe od 12

Next
Vratit ću se!

Vratit ću se!

Piše: Krešimir Stjepan Pećar „Žrtvi Uskrsnici slavu pjevajte, krštenici!


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati