Zajednica Molitva i Riječ (ZMR) organizira trodnevni seminar nove evangelizacije pod geslom:  „Ja sam Alfa i Omega“ (Otk 1, 8).

Voditelji su članovi ZMR, evangelizatori i hagioasistenti.

Raspored je sljedeći:

Petak 19.30 – 21.30
Subota 15.00 – 18.00 i 19.00 – 21:30
Nedjelja 16.00 – 20.00 s pauzom

Preduvjeti za sudjelovanje na seminaru su:
pristup internetu i mogućnost instaliranja aplikacije Zoom na mobitel ili laptop (nakon što se uspješno prijavite u mailu ćemo vam poslati detaljnije tehničke upute).

Radi plodonosnijeg sudjelovanja na seminaru poželjno je osigurati i prostor gdje možete biti u miru (sami) za vrijeme trajanja seminara.

Zbog povezanosti sadržaja potrebno je biti od početka do kraja seminara te interaktivno sudjelovati u seminaru (pripremite bilježnicu i olovku). Radi bolje mogućnosti sudjelovanja i međusobne interakcije, broj sudionika bit će ograničen.

Prijave traju do četvrtka 18. studenoga (19.30h) i nakon toga u tijeku dana ćemo Vas obavijestiti o detaljima, zato Vas pozivamo da se prijavite na vrijeme.

Prijava za seminar se nalazi na sljedećoj poveznici:

https://forms.gle/PBNKyZ1kMQ5gRDEU8

Dodatne informacije o povijesti i cilju seminara možete pronaći na web stranici ZMR: http://zmr.hr/seminari-nove-evangelizacije/.

Ako imate dodatnih pitanja možete nam se javiti na tehnika@zmr.hr.

Ovaj članak je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti za tiskano ili online izdanje.
Informaciju kako postati naš suradnik ili podupiratelj Zaklade hagioterapija dr. Tomislav Ivančić možete 
pronaći ovdje te tako pridonijeti razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.