Seminar nove evangelizacije pod geslom:

»Vrati se svom Izvoru!«

Zajednica Molitva i Riječ (ZMR) organizira trodnevni online Seminar nove evangelizacije za sve one koji nisu bili više od dva puta na seminaru. Voditelji su članovi ZMR, evangelizatori i hagioasistenti. Seminar će se održati od 07. do 09.5.2021., preko platforme Zoom (online).

Raspored je sljedeći:

Petak 19.30 – 21.30
Subota 16.00 – 22.00 s pauzom
Nedjelja 16.00 – 20.00 s pauzom

Link za prijavu na seminar:

https://forms.gle/47bMprwg1iQnPrzn6

Preduvjeti za sudjelovanje na seminaru su:
pristup internetu i mogućnost instaliranja aplikacije Zoom na mobitel ili laptop (nakon što se uspješno prijavite u mailu ćemo vam poslati detaljnije tehničke upute).

Radi plodonosnijeg sudjelovanja na seminaru poželjno je osigurati i prostor gdje možete biti u miru (sami) za vrijeme trajanja seminara.

Zbog povezanosti sadržaja potrebno je biti od početka do kraja seminara te interaktivno sudjelovati u seminaru (pripremite bilježnicu i olovku). Radi bolje mogućnosti sudjelovanja i međusobne interakcije, broj sudionika bit će ograničen.

Prijave traju do četvrtka 06. svibnja (15.00h) i nakon toga u tijeku dana ćemo Vas obavijestiti o detaljima, zato Vas pozivamo da se prijavite na vrijeme. Ako imate dodatnih pitanja možete nam se javiti na tehnika@zmr.hr.

Iskustva sa prošlih seminara: