Prijavnica za online Seminar nove evangelizacije

Seminar nove evangelizacije pod geslom:

»Vrati se svom Izvoru!«

Zajednica Molitva i Riječ (ZMR) organizira trodnevni online Seminar nove evangelizacije za sve one koji nisu bili više od dva puta na seminaru. Voditelji su članovi ZMR, evangelizatori i hagioasistenti. Seminar će se održati od 07. do 09.5.2021., preko platforme Zoom (online).

Raspored je sljedeći:

Petak 19.30 – 21.30
Subota 16.00 – 22.00 s pauzom
Nedjelja 16.00 – 20.00 s pauzom

Link za prijavu na seminar:

https://forms.gle/47bMprwg1iQnPrzn6

Preduvjeti za sudjelovanje na seminaru su:
pristup internetu i mogućnost instaliranja aplikacije Zoom na mobitel ili laptop (nakon što se uspješno prijavite u mailu ćemo vam poslati detaljnije tehničke upute).

Radi plodonosnijeg sudjelovanja na seminaru poželjno je osigurati i prostor gdje možete biti u miru (sami) za vrijeme trajanja seminara.

Zbog povezanosti sadržaja potrebno je biti od početka do kraja seminara te interaktivno sudjelovati u seminaru (pripremite bilježnicu i olovku). Radi bolje mogućnosti sudjelovanja i međusobne interakcije, broj sudionika bit će ograničen.

Prijave traju do četvrtka 06. svibnja (15.00h) i nakon toga u tijeku dana ćemo Vas obavijestiti o detaljima, zato Vas pozivamo da se prijavite na vrijeme. Ako imate dodatnih pitanja možete nam se javiti na tehnika@zmr.hr.

Iskustva sa prošlih seminara:

Total
0
Shares
Prev
Kolumna za ženu: Gubi li žena slobodu u braku?

Kolumna za ženu: Gubi li žena slobodu u braku?

Piše: Zrinka Marinović Šarić Suvremena kultura je nekulturna jer agresivno

Next
Vratiti snagu za život – iskustvo hagioterapije

Vratiti snagu za život – iskustvo hagioterapije

Istinitost podataka jamči centar koji je slučaj ustupio


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati