“AKO VAS SIN ČOVJEČJI NE OSLOBODI…” (11)

Piše: Miroslav Kolovrat

U desetom nastavku u osnovnim je crtama približena ideologija globalizacije oslonjena na novac, farmaceutsku industriju i medije. Čitatelji će se s pravom upitati na koji način ove tri poluge zarobljavaju ljude, oduzimajući im pravo na slobodu i život u izobilju, što je sam Bog zajamčio ljudskome rodu. Njegov Sin, Isus Krist, žrtvom na križu i svojim slavnim Uskrsnućem uistinu je to i ostvario.

Možda je i dobro što je nakon desetog nastavka nastupio jedan vremenski odmak, u kojem su te tri poluge počele pojavljivati se i otkrivati u kakvom vremenu živimo. Ne pišem ovo da bih se opravdavao, nego baš ta slika Zla postaje sada puno jasnija. Evo primjera za to:

Do svijesti nam sve više dolazi kako je Covid 19 eksperiment ili ako hoćete, dirigirani kaos, dolazi zacijelo iz globalističke agende. Ciljevi tog eksperimenta su:

 • Napraviti paniku i eskalacijom straha, ljude prisiliti na zatvorenost i ne komuniciranje, onako kako oni kao stvoreni od Boga jesu, društvena bića.
 • Eliminirati poduzetništvo i stvaralaštvo.
 • Ljudima određene starosti oduzeti doslovno život, jer „troše hranu i medicinsku skrb, a ništa ne doprinose“???
 • Zabraniti okupljanje ljudi.
 • Vjernicima u crkvama ograničiti broj pri bogoslužju, bez obzira na veličinu prostora crkvenog objekta.
 • Javni prostor i ljudska komunikacija moraju nestajati, kako bi se stanovnike moglo što više kontrolirati.
 • Nije potrebno spominjati da je svijet u ovom vremenu u krizi i svojevrsnom beznađu.
 • Europska Unija (EU) nameće novu strategiju za sve države, njene članice. Čitajući tu opasnu strategiju, čovjek se mora upitati kako se uopće može u takvoj zajednici država donositi takvo nešto do kraja protivno Bogu i Njegovom nauku?!!

Već sad se može naslutiti kako je takva strategija osuđena na propast i na propast ljudi koji će to slijediti. EU nameće članicama pravnu integraciju u sljedećem:

 • Uvođenje u zakonodavstvo zemalja članica homofobiju kao zločin ?!!
 • Priznavanje istospolnih zajednica i izjednačavanje istih s brakom (u Hrvatskoj je brak ustavna kategorija opisana kao jedino zajednica muškarca i žene)
 • Uvođenje „rodnog“ obrazovanja u škole ???
 • Zakonska promjena „roda“ bez dobnih ograničenja, čak i za djecu???
 • U svakoj zemlji članici obvezna je dodjela novčanih sredstava udrugama LGBTIQ
 • Korištenje novaca iz EU Fonda za oporavak s naglaskom na LGBTIQ zajednice.

Oni koji ne budu slijedili diktat Europe, bit će isključeni iz financiranja EU, a to se odnosi i za Fond za oporavak krize Covid 19! Namjerava se ukinuti veto na koji svaka država članica ima pravo zaštititi svoje građane i suverenitet!

Hrabro su se pobunile Poljska i Mađarska na ovakvu strategiju i po cijenu napuštanja EU Zajednice.

Poljska je stavila veto na Fond za oporavak, Mađarska već predlaže zaštitu prirodne obitelji. Povjerenica za ravnopravnost i izvjestiteljica za ovaj prijedlog, Helena Dailli rekla je kako će članice koje ne prihvate ovu strategiju biti kažnjene??!
Tako ćemo državu članicu „dovesti u red“. U redu, nećete dobiti dio novca kojeg biste trebali dobiti, ako ne poštujete vladavinu zakona“??!

Ekonomske ucjene u ovo doba krize pokazuju najopasnije diktature, klanjajući se svom idolu – novcu. O toj prvoj globalizacijskoj poluzi, bit će riječi u nastavku. Pred nama je skupljanje potpisa za referendum o obrani naše valute kune, značajnom i važnom identitetu hrvatskoga naroda. Od nakaradne strategije i ucjene, ne živi čovjek, nego o „svakoj riječi što izlazi iz Božjih usta“!

Ovaj članak je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti za tiskano ili online izdanje.
Informaciju kako postati naš suradnik ili podupiratelj Zaklade hagioterapija dr. Tomislav Ivančić možete 
pronaći ovdje te tako pridonijeti razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Total
0
Shares
Prev
Za dobar dan – iz pera hagioasistenta

Za dobar dan – iz pera hagioasistenta

NE GUBI NADU Piše: Lana Poljak Branisavljević Hodam od posla prema vrtiću i u

Next
Rad i trpljenje – Tomislav Ivančić

Rad i trpljenje – Tomislav Ivančić

Ovaj članak je besplatan


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati