„Duh je onaj koji oživljuje“

Zajednica Molitva i Riječ Hercegovina organizirala je Seminar nove evangelizacije pod nazivom ”Duh je onaj koji oživljuje”. Seminar se održao u prelijepom krajoliku planine Čvrsnice, točnije uz crkvu sv. Ilije (Masna Luka). Voditelji seminara bili su članovi Zajednice Molitva i Riječ, dipl. kateheta Ivica Lulić sa suradnicima iz Hercegovine. Smještaj je bio popunjen s 50 sudionika seminara. Uz dobrodošlicu franjevaca koji su nas radno primili i ugostili, mnogi sudionici su pri kraju ovog seminara izrazili zahvalnost na lijepoj organizaciji seminara u ovom hercegovačkom krajoliku te napose na bogatstvu Duha i novih spoznaja koji će, vjerujemo, nastavljati mijenjati srca svih sudionika.

Iskustva sudionika 

Na svaki seminar idem ispunjena čežnjom za rastom u novim spoznajama, pa tako je bilo i ovoga puta. Obično na seminar pozovem nekog od poznanika, pa znam upasti u zamku da slušam ono što bi bilo dobro da taj drugi čuje. Međutim, ovog puta, iako sam išla sa suprugom, slušala sam riječi koje su upućene meni, svjesna da će mojim rastom rasti i oni pored mene.

Poštovani, za nastavak čitanja trebate biti pretplatnik.
Ako već jeste pretplatnik


Ivan Brzica, Grude

Total
0
Shares
Prev
Iskustvo držanja seminara

Iskustvo držanja seminara

Seminar u Dubrovniku Piše: Miroslav Cvitković Moj prvi seminar!

Next
“BIT ĆETE MI SVJEDOCI”

“BIT ĆETE MI SVJEDOCI”

Piše: Ines Vranješ  Pod geslom “Bit ćete mi svjedoci” održan je


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati