Istinitost podataka jamči centar koji je slučaj ustupio. Podaci poznati uredništvu

Sa zadovoljstvom i velikom zahvalnošću odlučio sam s Vama podijeliti svoje osobno iskustvo s hagioterapijom. Do nedavno  sam poput mnogih ljudi smatrao kako je dovoljno u ovom životu, dobro se ponašati. Bez previše osjećaja za druge, a pri tome često ranjavajući sebe i druge, ponekad svjesno, a ponekad nesvjesno.

Tijekom godina nakupilo se svega i svačega, ali činilo se da je to normalno iako nije bilo baš tako. Sve dok nije uslijedio niz nesretnih okolnosti, poput smrti jednog roditelja, gubitak posla, pandemija, stradanje bliske osobe u obitelji. Sve to je bilo previše za mene, te je rezultiralo zabrinutošću, ogorčenošću, beznađem, nervozama, depresivnim stanjima, anksioznosti i slično.

Ozbiljno sam razmišljao o antidepresivima, ali sam znao da to nije najbolje i trajno rješenje, a budući da sam znao za Tomislava Ivančića, pratio sam njegov rad te sam tako saznao i za hagioterapiju i odlučio se prijaviti.

Već nakon prvog susreta doživio sam se puno bolje, shvativši da me Stvoritelj ljubi, da sam poseban, unikatan i da vrijedim. Zatim sam počeo  zapažati oko sebe  prekrasne i fascinantne stvari u prirodi, u ljudima.  Posebno me dotakla prilika za razvijanjem duhovnih sposobnosti, praštanje, odlučivanje za  dobro, za slobodu itd.

Nakon šest odrađenih  hagioterapijskih susreta doživio  sam nevjerojatne promjene na bolje, vratio mi se osmijeh na lice. Promjene su također vidljive i na mojim ukućanima kojima sam praštao u duhu, i u duhu zamolio da i oni meni oproste. 

U odnosu na prije dva mjeseca već sad mogu reći da sam doživio velike promjene s tendencijom daljnjeg rasta, tako da bih hagioterapiju preporučio svima pa čak i onima koji su uvjereni da im promjene nisu potrebne.

Ovaj članak je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti za tiskano ili online izdanje.
Informaciju kako postati naš suradnik ili podupiratelj Zaklade hagioterapija dr. Tomislav Ivančić možete 
pronaći ovdje te tako pridonijeti razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Postporođajna depresija – iskustvo hagioterapija