Ispunjen život – iskustvo hagioterapije

Istinitost podataka jamči centar koji je slučaj ustupio. Podaci poznati uredništvu

Kad sam započela s hagioterapijom imala sam velikih zdravstvenih problema. Hagioterapija mi je postepeno pomagala da se što bolje naučim nositi s tim zdravstvenim problemima. Što god sam više provodila hagioterapiju, stanje mi je bilo bolje. 

Hagioterapija me je „opskrbila“ s duhovnim principima koji su počeli jačati moj duh. Prestala sam isključivo razmišljati o mojim poteškoćama i pokušala sam se usredotočiti na ono dobro što se događa u mom životu. 

Počela sam mijenjati navike i ponašanje, razmišljajući o dobroti, ljubavi, istini i ljepoti.

Dobrotu sam nesvjesno prenosila i na ljude oko mene. U svemu sam tražila ljepotu, a napose u prirodi. Ovo proljeće sam pratila buđenje prirode kao nikad dosad. Pratila sam kako se pupoljci razvijaju u cvjetove te razmišljala o ljepoti koju je u prirodu udahnuo naš Stvoritelj. Male stvari su za mene postale velike.

Kroz hagioterapiju sam vježbala i povjerenje u Stvoritelja. Dan mi počinje i završava s Njim. Da sam barem ranije u životu imala to povjerenje?! Mnoge teške životne trenutke bih zasigurno puno lakše podnijela. 

Opraštala sam ljudima koji su me povrijedili i u čijem društvu sam se nelagodno osjećala.  Sad te iste ljude mogu gledati novim očima i u njima tražiti dobrotu. U meni se stalno iznova rađa i obnavlja ljubav prema ljudima koji me okružuju. 

Hagioterapija mi je pomogla da odvratim misli od negativnog i lošeg što mi se događalo i događa u životu. Više ne očekujem da bi se moglo dogoditi nešto loše. U stresnim i teškim situacijama reagiram blago i smireno. 

I na kraju, svima bih preporučila hagioterapiju. Ona čovjeku zaista pokazuje kako treba živjeti u ovom svijetu.

Ovaj članak je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti za tiskano ili online izdanje.
Informaciju kako postati naš suradnik ili podupiratelj Zaklade hagioterapija dr. Tomislav Ivančić možete pronaći ovdje te tako pridonijeti razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Total
0
Shares
Prev
Mostovi nade

Mostovi nade

Piše: Kristina Jurković Čovjek bez nade nema kamo poći

Next
Online Seminar nove evangelizacije za mlade pod geslom: “Dragocjen si i vrijedan”

Online Seminar nove evangelizacije za mlade pod geslom: “Dragocjen si i vrijedan”

Zajednica Molitva i Riječ (ZMR) organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati