Za dobar dan – iz pera hagioasistenta

RADUJ SE!

Piše: Lana Poljak Branisavljević

Dobar ti dan, dragi prijatelju!

Odmah ću ti na početku postaviti jedno pitanje. Da li je tvoje srce radosno ovih dana?

Promatram sebe, ali i ljude oko sebe i čini mi se na trenutak kao da nam je netko “ukrao” radost, kao da nas želi uvjeriti da ništa ne valja i da sve propada. Promatram zabrinuta lica i pitam se u što smo se to zagledali. Zašto su nam lica tako tmurna i uplašena?

Istinska radost proizlazi iz čovjekovog srca, iz njegove duboke nutarnje sigurnosti da zna kome pripada. Biti radostan znači biti zagledan u dobro, u uspjeh, u istinu, u ljubav.

Sumnja nas ispunja strahom i nesigurnošću, a onaj koji vjeruje ispunjen je radošću i mirom. Ako je i tvoje srce, ovih dana, dragi prijatelju, zahvatila tuga ili bezvoljnost, trgni se, podigni se iz samosažaljenja. Više nego ikad usred muke i patnje čovječanstva stoji znak nade – sam Stvoritelj je došao među nas!

Ti nisi prepušten sam sebi niti zlu u ovome svijetu. Postoji Netko tko je došao da te izvuče iz tvoje muke, obriše tvoje suze, izliječi tvoje srce, ukloni svaki strah! On sve okreće na dobro. To je radosna vijest današnjice! Vjeruj mu, pa i onda ako to odmah sada ne vidiš.

Pričekaj, budi strpljiv, On sigurno ostvaruje samo ono što je dobro za tvoj život. Ne boj se i ne kloni! Otvori svoje srce za radost i nadu! Sada je pravi trenutak!

Ovaj članak je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti za tiskano ili online izdanje.
Informaciju kako postati naš suradnik ili podupiratelj Zaklade hagioterapija dr. Tomislav Ivančić možete 
pronaći ovdje te tako pridonijeti razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Total
0
Shares
Prev
Za dobar dan – iz pera hagioasistenta

Za dobar dan – iz pera hagioasistenta

Piše: Lana Poljak Branisavljević SVETI DANI Bliži nam se Božić

Next
Kada je pravo vrijeme za obraćenje?

Kada je pravo vrijeme za obraćenje?

Piše: Tomislav Brejar Na faksu sam imao divnog profesora iz matematike koji me


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati