Bit će dobro!

Pripremili: Zvonko Pleše i Željka Karadakić

Izvor: www.ple-mir.com (Minuta za tebe prof. dr. sc. T. Ivančića, 24. 10. 2014.)

Bit će dobro – uzrečica je koja se čini prazna. A zapravo ta uzrečica – Bit će dobro! – nosi u sebi čitavu vječnost, nosi u sebi apsolutnog Stvoritelja, Bitak, nosi transcendentale, osobito dobrotu.

Bit će dobro – zapravo tebi želi dojaviti, reći, da je budućnost samo u dobroti. Jer, samo dobro postoji; zlo je manjak dobra, nešto čega nema, ono ne postoji. Prema tome, ako misliš da će se dogoditi zlo, zapravo sebe razaraš. I kad pomisliš: „Jao, dogodit će mi se zlo, stradat ću, oboljet ću…“, šalješ zapravo svom mozgu poruke da uništi tvoje zdravlje i tvoj mir.

Bit će dobro – jednostavna je rečenica, a nosi u sebi čitavog Boga, čitavo nebo, sve ono za čim čezneš i što bi htio da ti se u životu događa.

Bit će dobro nosi u sebi snagu koja ubija zlo u tebi, tvoje grijehe i tvoju krivnju, tvoju bolest i neraspoloženje, ubija u tebi sve ono negativno, mračno, prljavo i bolesno.

Tolikima sam govorio:

„Reci samo to – Bit će dobro – i promisli što to znači. Time kao da si odaslao anđela da ti ide donijeti nešto vječno i neuništivo. Kad kažeš “Bit će dobro”, iz sebe izbacuješ sve negativno, zlo i mračno, a obnavljaš sebe, rekapituliraš sve ono dobro u sebi i regeneriraš sve što je u tebi bilo uništeno, razoreno, bolesno. Tako jednostavno, a tako veličanstveno!“

Nauči se od sad govoriti: „Bit će dobro!“ i pri tome razmisli što to znači. Vidjet ćeš kako će ti se početi događati čudesa.

Svaki dan, novo razmatranje prof. dr. sc. T. Ivančića slušajte na www.ple-mir.com, Minuta za tebe.

Ovaj članak je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti za tiskano ili online izdanje.
Informaciju kako postati naš suradnik ili podupiratelj Zaklade hagioterapija dr. Tomislav Ivančić možete pronaći ovdje te tako pridonijeti razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

https://hagio.hr/najave/otvorena-kampanja-za-otkup-prava/
Total
0
Shares
Prev
Za dobar dan – iz pera hagioasistenta

Za dobar dan – iz pera hagioasistenta

BLAGOSLIVLJATI SVIJET Piše: Lana Poljak Branisavljević Nakon dugo vremena

Next
Korizma je vrijeme koje izaziva – Tomislav Ivančić

Korizma je vrijeme koje izaziva – Tomislav Ivančić

Korizma je vrijeme koje mene izaziva


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati