„ AKO VAS SIN ČOVJEČJI NE OSLOBODI…..(16)

Piše: Miroslav Kolovrat

Jeste li zamijetili kako protagonisti globalističke političke ideologije, i ujedno ekonomske strategije, više ne skrivaju što će se u njihovoj agendi dalje događati. Oni to nazivaju Veliki reset. Kreće se od prehrambene revolucije što je kao naručena za izgovor dizajniranim ratom u Ukrajini. Prekidom lanaca opskrbe, agresivnim i neopravdanim poskupljenjima, nestašicom energenata da bi se uništilo gospodarstvo,  poljoprivreda i stočarstvo, uz razlog prekomjernog globalnog zatopljenja. Ostat će nam na jelovniku insekti i meso uzgojeno u laboratoriju. 

Američka tvrtka Upside Food skuplja stanice iz životinjskih tkiva, a zatim uzgaja jestivo meso u bioreaktorima. Tvrde kako je uzgojeno laboratorijsko meso identično običnom (konvencionalnom), i ovakvom proizvodnjom pomaže se očuvanju klime. Ako je riječ o siromaštvu, izračunato je kako količina novaca potrošena na dolazak astronauta na Mars i njihova šetnja po tom planetu petnaest minuta, toliko košta da bi se tim novcima potpuno iskorijenilo siromaštvo na našem planetu Zemlji! 

Kad je riječ o zatopljavanju, uočeno je da se najviše zagrijava Europa. U moru Mediterana izmjereno je na dubini mora  od 1200 m temperatura 15 stupnjeva Celzija.!!! Nedavno je u Pragu oko 70 000 ljudi prosvjedovalo  protiv češke vlade, protiv EU i NATO-a. Tražili su od vlade neutralnost Češke kako bi se moglo osigurati sklapanje ugovora s  opskrbljivačima plina, jasno uključujući  tu i Rusiju. Kako sada stoji, ne treba dvojiti da čovječanstvo čeka tzv. Reset, spajanje  ljudskoga uma na računalo i tako se čovjeka pretvara u nekakvog zombija, pogodnog za bilo kakvu manipulaciju. 

Dakle, preko gladi vodit će se ta borba odvajanja čovjeka od Boga, Stvoritelja njegovog. Veliki reset  namjerava čipiranje ljudi, i morat će u svom organizmu  imati  čip spojen s njihovim kompjutorom. Onaj koji to ne bude  htio, neće moći ništa kupovati, niti prodavati. Neće biti novca, samo kartice, bit će to besklasno društvo, dobrovoljno razvlašteno. Svjetski ekonomski forum već i za to ima maksimu:“ Nećete ništa posjedovati, ali bit ćete sretni!“ 

Uvjeren sam, a i ti budi čitatelju dragi, da se ovakav scenarij začinjen kulturom smrti može zaustaviti i srušiti molitvom i pokorom. Možda se naš Spasitelj Isus iz Nazareta za ovako nešto davno upitao: „Ali, kad  Sin čovječji  dođe, hoće li naći vjere na Zemlji?“ (Lk 18,8)

Ovaj članak je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti za tiskano ili online izdanje.
Informaciju kako postati naš suradnik ili podupiratelj Zaklade hagioterapija dr. Tomislav Ivančić možete 
pronaći ovdje te tako pridonijeti razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Total
0
Shares
Prev
Za dobar dan – iz pera hagioasistenta

Za dobar dan – iz pera hagioasistenta

Piše: Lana Poljak Branisavljević MOJ STVORITELJ JE ŽIV Prije par dana kupovala

Next
Nova kolumna – Sagradi kuću na stijeni

Nova kolumna – Sagradi kuću na stijeni

U uredništvu portala smo osobno uvidjeli kako nije jednostavno napraviti treći


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati