Porijeklom sam Njemica i meni je obitelj broj jedan. Prvo oni, zatim sve drugo. No sada sam čvrsto i sigurno rekla da idem sva tri dana na seminar ZMR i nitko i ništa me neće spriječiti.

Prvi dan je svjedočanstvo izazvalo suze radosnice i glas u meni: „Eto vidiš, rasla si sve ove godine uz mene u ljubavi i vjeri, dajem ti potvrdu: na pravom si putu, rasti, prenosi i ljubi!“.

Razjasnilo mi se puno informacija koje su mi ranije bile nejasne i spoznaja živog Boga koji je uvijek s nama i u nama.

Nisam mrtva, daleko od toga, živa sam. Onda drugi dan seminara tako lagano, tako istinito, tako duboko.

Svaki moj korak u životu bio je potvrđen riječima na seminaru. Tada sam spoznala da sam Božja miljenica, i da ništa nije moje, baš ništa, sve mi je On poklonio. I tako me obradovala spoznaja da nisam uzalud ovdje: „Ti si odabrana i zovem te u zajednicu, da zračiš, da jačaš, prenosiš talente i ova svjedočanstva!“.

Mogla bih ovako cijeli dan pisati o seminaru. Toliko toga, ali najbitnija je spoznaja da nikada nisi sam te povjerenje, opuštenost jer On me vodi za ruku cijeli dan, kroz svaku, baš svaku situaciju.

Svjedočenje, osobito muškaraca, mene je diglo u samo nebo. Nema ljepšega i čišćega od muške ljubavi prema Bogu. Oni su mi živo svjedočanstvo živoga Boga. 

K.T.

Ovaj članak je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti za tiskano ili online izdanje.
Informaciju kako postati naš suradnik ili podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić možete 
pronaći ovdje te tako pridonijeti razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.