Kolumna za ženu – Zrinka Marinović Šarić

Piše: Zrinka Šarić

OVIM VREMENOM VLADA GLOBALNA EPIDEMIJA KORONA STRAHA – VIRUSA KOJI ZAHVAĆA KRUNU SVIH STVORENJA – ČOVJEKA

Nužno je potrebno svjetlo nad tamom suvremenog svijeta. Oslobađajuća je svijest da svijet ne ovisi o moćnicima ovoga vremena i da ga ne mogu uništiti nikakvi virusi jer ima Netko tko mu daje opstati.

Zaražena žena

Najveća prijetnja samoj sebi i svima oko sebe jest zaražena žena. Jer tada pada pod utjecaj društva da se bavi samo prolaznim i vremenitim stvarima: o izgledu, karijeri i samostalnosti. A zaboravlja i zapostavlja bitno i vječno: ono tko je ona kao osoba, jedinstvena i neponovljiva.
Korona strah se munjevito širi i množi u strah od odbačenosti, neprihvaćanja, ostavljenosti. Da se zaštiti, žena sama sebi pogazi dostojanstvo. Zbog straha od gubitka slobode stavi svoje srce u izolaciju i zatvori se za mogućnosti lijepog iskustva s muškarcem. Kašljanjem/kihanjem o tome da su svi muškarci loši, zarazi i druge da se ne odluče za brak ili da se rastave. Korona strah najprije napada bit žene, a to je osoba, njezino jastvo. Od povrijeđene osobnosti i njezina dostojanstva gubi identitet i opada joj duhovni imunitet za sposobnost životne zadaće. Osjeća se bezvrijednom te upada u samosažaljenje ili agresiju, a preplavi je strah od budućnosti. Uzrok te patologije je manjak ljubavi i povjerenja još od bazične dobi.

Hagioterapija mijenja mentalitet ljudi. Treba razumjeti suvremeno društvo, imati sućuti i razumijevanja jer je zavedeno.

Cjepivo za ženu

Ženo, Istina će te osloboditi! Postani svjesna sebe. Ti si osoba. To je tvoj identitet. Tvoje jastvo. Tamo gdje si ti „ti“. Ako se opravdavaš, ne priznaješ da si zaražena. Kada priznaš strahove, tjeskobe, muke, greške, tada postaješ neuništiva i u tebi nastaje zdravlje.
Ženo, ti si osoba. I u tebi je čežnja za izvornom osobom, a to je Onaj koji te prvi volio, koji te htio, želio i u život pozvao. Ti si Njegova milina, kruna svih stvorenja. Voljena si!

Žena savjesti

Da se zaraza ne širi, da te ne muči, ne guši, dezinfekcijskim sredstvom – priznanjem i kajanjem – treba isprati vrhunsku sposobnost, savjest, „glas bitka“. Ona jasno ukazuje što je dobro, a što loše. Savjest registrira čine li drugi dobro ili zlo. Ako je savjest čista, žena je sigurna od svih korona strahova. Odvažna je. Ispunjena je mirom i radosna je. Nema straha. Savjest je čisto mjesto gdje surađuje sa Sveprisutnim, a doživljava sigurnost.

Bitna terapija svih virusa je neprestano „čistiti“ savjest.

Snažna žena

Žena jakog imuniteta crpi snagu iz duha. Podići se na razinu duha. Intelektom vidjeti cjelinu svijeta, bitak, dobrotu, istinu. Duh je taj koji stvara. Duh djeluje našim mislima. Duh progovara našim riječima. Duh ima vlast nad tijelom.

Proglas Radosne vijesti hagioterapijom

Nad globalnom krizom identiteta koji je zaražen strahom nepovjerenja u dobro, mediji Istine upozoravaju da se treba bojati grijeha, zloće, ljubomore, zavisti, nemorala, korumpiranosti, jer stradavaju oni koji štit vjere nemaju. Zato se pozivaju svi na dobrotu. Jer Dobrota je temelj svega! Pomoći čovjeku da može uzeti cjepivo povjerenja i vjere da je Stvoritelj apsolutno dobar i da mu želi samo dobro.

Dobro ima zadnju riječ. Ima Netko tko više voli ovaj svijet, i tebe, nego ti. Zato, ne boj se, čovječe! Vjeruj! Vrijedan si i neprocjenjiv!

Ovaj članak je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti za tiskano ili online izdanje.
Informaciju kako postati naš suradnik ili podupiratelj Zaklade hagioterapija dr. Tomislav Ivančić možete 
pronaći ovdje te tako pridonijeti razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Total
0
Shares
Prev
Putevima Ljubavi – iskustvo Duha Svetoga

Putevima Ljubavi – iskustvo Duha Svetoga

Piše: Anđela Čale Ozbiljnije sam počela shvaćati Duha Svetoga prije četiri

Next
Za dobar dan – iz pera hagioasistentice

Za dobar dan – iz pera hagioasistentice

Piše: Lana Poljak Branisavljević RIJEČI KOJE LIJEČE Kažu neka istraživanja kako


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati