Novi broj časopisa Hagio.hr

Novi broj časopisa je dostupan online za sve podupiratelje koji su online korisnici, a poslan je prema onima koji primaju tiskani broj. U nastavku vam donosimo uvodnik ovoga broja, a za sve one koji žele postati naši podupiratelji link se nalazi na kraju ovoga teksta.

Dragocjeni čitatelju,

shvaćaš li da se ovo dragocjeni odnosi baš na tebe u svakom trenutku? Bez obzira na to kako se osjećaš, izgledaš ili što ti se događa u životu. Nitko nam ne može oduzeti niti dati našu dragocjenost jer je ona u svakom od nas po onome što mi jesmo. Samo možemo biti više ili manje svjesni toga, a onda ta svjesnost utječe na nas, naše odnose i cjelokupni život. 

Naš Stvoritelj je uvijek nov, tako smo i mi bića u razvoju i svaki dan je nova prilika za spoznati i shvatiti svoju dragocjenost. Ovaj broj je satkan od tekstova koji ti mogu pomoći na tome putu. U njemu se nalaze iskustva ljudi koji su se usudili “skočiti u nepoznato” i koji i dalje rastu. 

Za izazov ti dajem zadatak za ovo ljeto! Pronađi vremena, negdje u hladu i miru te duboko zaroni svojim duhom u ove sadržaje. Prilika je to za tebe i cijeli svijet. Vjerujem da ćeš već na jesen okusiti te plodove. Zapiši ih i podjeli s nama. Radujem se tvome rastu, a i našem s Njime. 

Hvala ti jer baš ti omogućuješ nastavljanje djela Tomislava Ivančića i donošenje Ljubavi u svijet.

 Hvala ti što praštaš naše greške!

Total
0
Shares
Prev
Održan osmi Međunarodni evangelizacijski i hagioterapijski susret

Održan osmi Međunarodni evangelizacijski i hagioterapijski susret

Piše: Kristina Jurković U organizaciji Zajednice Molitva i Riječ, Matične

Next
Za dobar dan – iz pera hagioasistenta

Za dobar dan – iz pera hagioasistenta

NE ZABORAVI   Prije desetak dana trpila sam jake bolove u lijevoj ruci


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati