Za dobar dan – iz pera hagioasistenta

da zavoliš svoj život i otkriješ sve ono bogatstvo tvoje duše koje poput blaga čeka da bude otkriveno..

Piše: Lana Poljak Branisavljević

NOVI POČETAK

Još malo sati brojimo do kraja 2020. godine. Od puno ljudi u svojoj okolini čujem kako govore da jedva čekaju da ova godina prođe i da je žele što prije zaboraviti. Uistinu, nije ova godina bila nimalo laka, bila je puna kušnji i izazova, promjena naših rutina i navika, puna novih bolesti i elementarnih nepogoda svih vrsta. No, baš zato upravo nam je ova godina dana kao nova prilika, nova šansa da pogledamo gdje smo to – ti i ja, dragi prijatelju, kao pojedinci, ali i mi kao društvo, i u konačnici kamo idemo.

Itekako smo se uvjerili da svijet ne ovisi o moćnicima, novcu i politikama, da smo unatoč svemu tome naizvan snažnom i nedodirljivom, ranjivi i krhki. No, istovremeno u nama je rasla vjera u Onoga koji jedini stoji na “kormilu broda” kojeg zovemo Zemlja. On ne da na svoje, štiti ih i čuva i iznova poziva:

Vratite se Izvoru! Stavite svoje pouzdanje u mene! Dopustite da Vas ja vodim!

Ova godina na izmaku je, zapravo blagoslov za svakoga od nas, ako znamo taj blagoslov primiti, ako znamo u patnji otkrivati smisao, graditi porušeno, raskrinkavati laž i neistinu, umjesto bolesti očekivati zdravlje, stvarati zajedništvo, a nadilaziti razdore…Nisu loši niti zli, dani, mjeseci niti godine, već ljudsko srce. Zato, na kraju ove godine, zamolimo Stvoritelja za novo srce, jer jedino tako će i dani, mjeseci i godine pred nama biti ispunjeni dobrom, istinom, ljepotom…

Želim ti, od srca, da u idućoj godini ti postaneš nov, da zavoliš sebe i ljude oko sebe, da zavoliš svoj život i otkriješ sve ono bogatstvo tvoje duše koje poput blaga čeka da bude otkriveno..

Ovaj članak je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti za tiskano ili online izdanje.
Informaciju kako postati naš suradnik ili podupiratelj Zaklade hagioterapija dr. Tomislav Ivančić možete 
pronaći ovdje te tako pridonijeti razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Total
0
Shares
Prev
Plivam u praštanju

Plivam u praštanju

Piše: Sanja Popadić Kako oprostiti uvredu?

Next
Za dobar dan – iz pera hagioasistenta

Za dobar dan – iz pera hagioasistenta

Piše: Lana Poljak Branisavljević MOJ ŠTIT Ovih dana kada nam se iznova


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati