Biti ŽENA

Hagioterapija će uvelike pomoći ženi da osvijesti svoju ulogu za izgradnju boljeg društva. Podizanjem vlastitog dostojanstva neće se dati od sebe same kao ni od muškarca.

0
35

Piše: Zrinka Marinović Šarić

Zrinka Marinović Šarić je hagioasistentica i evangelizatorica. Rođena 1962. u Poličniku kraj Zadra sada živi u Samoboru, udata, majka šest kćeri. Prvi preokret u životu učinio je seminar profesora Ivančića 1983. u Zagrebu. S hagioterapijom se susreće 2000. godine. Intenzivno školovanje u hagioterapiji kreće s prvim međunarodnim studijem hagioterapije održanim 2009. godine u Zagrebu.

Centar za hagioterapiju u Samoboru osniva 2012. Drži individualne hagioterapije, tribine, redovite hagioterapijske susrete srijedom u Samoboru i seminare za evangelizaciju po Hrvatskoj i Europi.  Žena koja ispunjava ulogu supruge, majke, evangelizatorice, hagioasistentice te još mnoge druge uloge,  kroz niz kolumni progovorit će nam o ženi i ulozi žene u društvu. Kolumna sa kojom krećemo je: 


Dali suvremeno društvo nameće uloge ženi ili žena ima mogućnosti sama birati? 

U suvremenom svijetu žena se osjeća zakinuta i ugroženana jednako kao i u prapovijesnim kulturama. Najbolnije što joj se moglo dogoditi da je muškarac bez njene suradnje izgradio tehničku civilzaciju, jer je bila isključena iz javnog života. 

Feministički pokreti otkrili su problem, ali ga nisu riješili. Tu su nastale teške izranjenosti, zapostavljenosti i ostavljenosti na makro području u osobnosti žene. 

Poštovani, za nastavak čitanja trebate biti pretplatnik.
Ako već jeste pretplatnik

Pozivamo vas da svoja, mišljenja, komentare i pitanja za Zrinku pišete na našu mail adresu:urednistvo@hagio.hr